кадър: Нова телевизия Редактор: Някой се представя за мен в Инстаграм и

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Някой се представя за мен в Инстаграм и
Коментари Харесай

Измамник се преставя за певеца Васил Петров в Инстаграм

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

Някой се показва за мен в Инстаграм и написа неща от мое име на много чудноват език. Това съобщи по Нова телевизия българският джаз и поп артист Васил Пертов. Той добави, че сходна хакерска офанзива на се случва за пръв път. Преди време е хакнат имейла му и от негово име е изпращано известие на изтънчен британски език, че артистът е изгубил документите, телефона и парите и желае помощ от 2500 $. „ Те са наблюдавали мое турне в Украйна и са пращали известието, когато съм в избран град “, изясни българсият Синатра.

Васил Петров сподели, че тогава го предизвестили и другари, и почитатели, и банкови институции. Той сподели, че зад подправения профил във Инстаграм евентуално стои същата цел, само че към този момент тя не се е показала, за какво измамата е хваната бързо.

Фалшивите профили на Васил Петров са два. „ Това са експерти, това е отъпкана пътека. В света има много безскрупулни хора, които вършат бизнес по този метод “, разяснява изпълнителят и добави, че не влага особена страст в случката, за какво всеки „ рано и ли късно си намира майстора “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР